RSS

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Αρωματικά sashe απο κερια


Ένα δώρο που φτιάχτηκε με τα χεράκια σας , είναι το πιο αξέχαστο δώρο! Χαρίστε αρωματικά sashe  στους φίλους και συγγενής σας.Τα ευχάριστα αρώματα δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα, δίνουν θετικά συναισθήματα, ανεβάζουν την όρεξή  μας.

 Σχετικά για τα αρωματικά σακουλάκια όλοι έχουν ακούσει. Συνήθως,  είναι ένα  υφασμάτινο σακουλάκι  με ευχάριστο άρωμα-βοτανα, το οποίο μπορεί να τεθεί στο ντουλάπι, για να κρεμάσετε στο κρεβάτι και κτλ. Αυτή είναι μια πραγματική  αρωματοθεραπεία.

Σε αυτό το άρθρο να σας δείξω πως να φτιάξετε αρωματικά sashe από κερί.   Το sashe της Φλωρεντίας είναι ένα φυσικό αρωματικό που βασίζεται στο κερί μέλισσας και στα αιθέρια έλαια. Το κερί μέλισσας διατηρεί τέλεια τα αρώματα και δεν χάνεται στο ίδιο το sashe. Δίνει ζεστασιά, μυρωδιές του καλοκαιριού και τον ήλιο.

Για την παραγωγή μαγικού αρωματικού sashe από κερί, χρειαζόμαστε:


- Κερί μελισσών,

- Ένα κομμάτι του κεριού- παραφίνη,
- Αρωματικό λάδι,αιθέριο έλαιο
- Καλούπια για χύτευση,
- Κηρομπογιές,
- Αποξηραμένα λουλούδια, βότανα.


Τα συστατικά 70% κερί και το 30% παραφίνη βάλτε σε ένα βάζο, το οποίο είναι τοποθετημένο σε μια κατσαρόλα με νερό -μπεν μαρι.


Μόλις  λιώσει το κερί με παραφίνης, προσθέστε 30% αρωματικό έλαιο. Αν θέλετε να κάνετε με χρώμα , θα πρέπει να τρίβετε το μολύβι από κερί το επιθυμητό χρώμα. 



Στα έτοιμα καλούπια, τα οποία είναι επιθυμητό να λιπαίνονται ελαφρά με ηλιέλαιο, ρίχνουμε τη λιωμένη μάζα, προσθέστε αποξηραμένα λουλούδια ή βότανα όταν το μείγμα αρχίζει να κρυώσει.

Αφήστε να κρυώσει εντελώς και στη συνέχεια, αφαιρέστε από το καλούπι.

*** Όταν το sashe χάνει το άρωμά του, μπορείτε να το λιώσετε ξανά και να προσθέσετε μια νέα παρτίδα αιθέριων ελαίων.

Καλή επιτυχία!!!

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου