Ομορφιά και  περιποίηση του δέρματος
Το έλαιο λιβάνι βοηθά στον καθαρισμό της ακμής και στον έλεγχο λιπαρότητας για ένα καθαρότερο δέρμα.
Βάλτε μερικές σταγόνες απ το έλαιο σε ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε το σε ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές για να τις κάνετε λιγότερο ορατές.
Απλώστε το στις πληγείσες περιοχές για να ανακουφιστείτε από την φαγούρα και τον ερεθισμό που προκαλούν οι αλλεργίες του δέρματος.
Βοηθά επίσης να εξασθενίσει την εμφάνιση των ραγάδων στο δέρμα, απλώστε 1-2 σταγόνες από το λάδι δύο φορές την ημέρα. Αυτή η μέθοδος είναι επίσης χρήσιμη την αφαίρεση μυρμηγκιές και κρεατοελιές.
Τρίψτε έλαιο λιβάνι στα νύχια σας για να τα  θρέψετε και να τα κάνετε πιο δυνατά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να έχετε πιο όμορφα και μακριά νύχια.
Αραιώστε το έλαιο λιβάνι με λάδι καρύδας για ενυδατώσετε το πρόσωπό σας. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας, αφού το έχετε πλύνει, για να απολαύσετε τις καταπληκτικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες αυτού του συνδυασμού.
Συναισθηματική Ευεξία
Όταν αισθάνεστε στρεσαρισμένοι, απλά εφαρμόστε μια σταγόνα έλαιο λιβάνι στους κροτάφους ή στον αυχένα σας και αυτό θα σας προσφέρει μια ανακούφιση και μια αίσθηση ηρεμίας. Λειτουργεί αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες.
Βοηθά να καταπολεμήσουμε τα αισθήματα απελπισίας και κατάθλιψης. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες του λαδιού στον αυχένα δύο φορές την ημέρα.
Το λάδι βελτιώνει επίσης τη δυνατότητα συγκέντρωσης στην δουλειά και στο διάβασμα.
Όταν χρησιμοποιείτε έλαιο λιβάνι, η καλύτερη επιλογή είναι να προσθέσετε ένα έλαιο βάση όπως το ελαιόλαδο, το λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο. Ανεξάρτητα από τη χρήση για το οποίο το προορίζετε ,θα είστε πάντοτε ευχαριστημένοι από αυτό θαυμάσιο αιθέριο έλαιο. Κάντε το έλαιο λιβάνι μέρος προσωπικής φροντίδας από δω και στο εξής!