RSS

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Τριγωνέλλα για μαλλιά

Εξαιρετικό προϊών για την ενίσχυση της τρίχας. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά σπιτικές μάσκες με σπόρους Shamballa, η εμφάνιση των μαλλιών βελτιώνεται, γίνονται πιο λαμπερά και υγιή.
Επιπλέον, αυτές οι μάσκες είναι σε θέση να αυξήσουν το πάχος των μαλλιών και τον όγκο τους. Οι σπόροι της τριγωνέλας για τα μαλλιά συνιστώνται για άτομα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης και της μερικής φαλάκρας.


τριγωνέλα-για-τριχόπτωση
Fenugreek για τριχόπτωση
Ανάγκη να ληφθούν:
50-60 γρ. σπόρων τριγωνέλας.
1 κ. γ. ελαίου μαύρου κύμινο.

 Απλά πρέπει να αναμίξετε τη σκόνη με λάδι, μετά  το προκύπτον μείγμα για δέκα λεπτά θα πρέπει να τρίβεται στο τριχωτό της κεφαλής. Όταν τελειώσει ο χρόνος, πλύνετε τα μαλλιά σας ως συνήθως.

 Για ανάπτυξη μαλλιών
Θα χρειαστούμε:
2 κ. σ. σπόρους  σπόρων τριγωνελας
2 κ. λάδι καρύδας (πωλούνται σε στερεή μορφή).
Ανακατέψτε καλά τα παραπάνω συστατικά μέχρι να ληφθεί ομοιογενής μάζα πάστας. Αυτή η μάζα εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής μια ώρα πριν να πλύνετε τα μαλλιά σας.


τριγωνέλα-για-πιτυρίδα
Fenugreek  για πιτυρίδα

1 κ. σ. σπόρων fenugreek
2 κ. σ. ελαιόλαδο.
Το ελαιόλαδο θερμαίνεται ελαφρώς σε ένα λουτρό νερού και στη συνέχεια προσθέτουμε τους ψιλοκομμένους σπόρους. Η προκύπτουσα μάζα εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής, καλύπτεται με καπέλο ντους και πετσέτα. Μετά από μια ώρα, βγάζετε  τη μάσκα από τα μαλλιά με σαμπουάν
 Αυτές η συνταγές βοηθούν στην ενίσχυση της τρίχας, της δίνει λάμψη και τα κάνει πιο δυνατά. 
Να είστε πάντα όμορφη!!! 

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου