RSS

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Καστορέλαιο για την ομορφιά και τη νεανικότητα του προσώπου σας



Εάν μια γυναίκα σκοπεύει σοβαρά να διατηρήσει τη νεολαία και την ομορφιά για τα επόμενα χρόνια, η πιο τιμητική θέση στο οπλοστάσιο των καλλυντικών προϊόντων, θα πρέπει να λάβει το μπουκάλι με καστορέλαιο. Μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα - και εξομαλύνει τις ρυτίδες, και  προειδοποιήσει της κυτταρίτιδας,  και δυναμώνουν τ μαλλιά. Συνήθεια να χρησιμοποιούν τακτικά καστορέλαιο για το πρόσωπο πραγματικά βοηθά να δείχνετε νεότεροι.


Δικαιολογείται πλήρως η χρήση καστορέλαιο για βλεφαρίδες, επειδή περιέχει βιταμίνη Ε, που είναι αναγκαία για την ανάπτυξή τους.  Είναι επίσης υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος και την ομαλότητα.  Η σύνθεση του καστορέλαιου περιέχει   σημαντική για την υγιή συστατικά του δέρματος, όπως αντιοξειδωτικά και φυτικές πρωτεΐνες.


  • Λινολικο οξη - θρέφει βαθιά και ενυδατώνει, εμποδίζει τη διαδικασία της ξήρανσης της επιδερμίδας.
  • Βαθιά τρέφει και ενυδατώνειΠαλμιτικό οξύ - βοηθά όλες τις χρήσιμες ουσίες στη σύνθεση των φυτικών λιπαρών να διεισδύσουν βαθιά τις ρυτίδες στο πρόσωπο, στο δέρμα, και επίσης να τονώσει την καλύτερη απορρόφησή τους.
  • Ολεικο οξη είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού. Ρυθμίζουν την κυτταρική ανταλλαγή, προστατεύουν από το κρύο. Αυτό επιτρέπει τη χρήση του καστορέλαιο στην καταπολέμηση των ρυτίδων και το χειμώνα αντί για οποιοδήποτε άλλο προστατευτικό παράγοντα.
  • Μια πλούσια σύνθεση βιταμινών είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων κυττάρων και την επιστροφή της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
  • Το ρινολενικό οξύ - μαλακώνει τέλεια το δέρμα και απομακρύνει τα βακτηρίδια από αυτό, και επίσης ομαλοποιεί τη σκιά.
  • Στεατικό οξύ - καθιστά το προϊόν ιδανικό για χρήση σε ξηρό δέρμα, καθώς βοηθά να απαλλαγούμε από οποιεσδήποτε εκδηλώσεις ξηρότητας και ξεφλούδισμα.
   Πώς λειτουργεί καστορέλαιο στο δέρμα;
Στην περιποίηση του δέρματος του προσώπου καστορέλαιο μπορεί να εκτελέσει τέλεια δύο λειτουργίες: και την τρέφει και ενυδατώνει ταυτόχρονα. 

Το καστορέλαιο  περιέχει φυτικά λίπη , πρωτεΐνες τεράστια συγκέντρωση και ανόργανα συστατικά τα οποία βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από την οξείδωση και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Μάσκες με καστορέλαιο για την αποκατάσταση του δέρματος και καταπολέμηση των ρυτίδων και να βοηθήσει να απαλλαγούμε από τα σημεία ηλικίας, καθώς και των ασθενειών και από όλους τους ρύπους.


 Καλά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με την εφαρμογή αυτού του λαδιού  για την καταπολέμηση  στα πρώτα σημάδια της γήρανσης.  Είναι σε θέση να διεισδύουν βαθιά στην επιδερμίδα, ιδιαίτερα άμα είναι  θερμαινόμενο.  Καστορέλαιο εφαρμόζεται στο δέρμα και χαρακτηρίζεται από μια αξιοσημείωτη επίδραση ευκρινέστερη, οπότε καλό είναι να «λειτουργούν» σε αφαίρεση φακίδες και επανόρθωση κηλίδων.


Ειδική μνεία αξίζουν οι αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της καστορέλαιο, χάρη στο οποίο θεωρείται ένας από τους καλύτερους τρόπους για την καταπολέμηση της ακμής στο πρόσωπο.


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα φυσικό προϊόν δεν μπορεί να βλάψει και αρχίζουν να το χρησιμοποιούν σχεδόν 10 φορές την ημέρα. Αυτό δεν είναι αλήθεια: μια τέτοια εξάντληση της πάλης μπορεί να προκαλέσει αλλεργία ή εθισμό.



 Μερικοί απλοί τρόποι για να συνδυάσετε το καστορέλαιο στην καταπολέμηση των ρυτίδων, που αξίζουν τις θετικές κριτικές των αισθητικών:
Προσθέστε άλλα φυτικά λίπη στο λάδι
  1. Προσθέστε στο λάδι και άλλα φυτικά ελαία - ελαιόλαδο, ροδάκινο, σπόρους σταφυλιών. Ανακατέψτε τα.
  2. Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό καλλυντικό παρασκεύασμα εάν το προσθέσετε στην κρέμα πριν από κάθε χρήση - αρκεί 1-3 σταγόνες ανά 1 δόση.
Αν το έλαιο χρησιμοποιείται για την πρόληψη των ρυτίδων, αυτό μπορεί να συνδυαστεί με το ελαιόλαδο σε ένα ποσοστό όχι 1 προς 1, και 1 έως 2 ή ακόμη και 1 έως 3. Στην καθαρή μορφή του - τοπικά - για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση κηλίδων και φακίδες.


Και το καστορέλαιο στην καθαρή του μορφή θα ξεφορτωθεί εύκολα από τις ουλές  με τακτική χρήση.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε καστορέλαιο στο πρόσωπο

  • Ακόμη και αν η συνταγή υποδηλώνει χρόνο 30 λεπτών ή περισσότερο, μην κρατάτε τη μάσκα των ρυτίδων με καστορέλαιο για τις πρώτες 2-3 φορές περισσότερο από 20 λεπτά.
  • Για να ξεπλύνετε από το πρόσωπο είναι ευκολότερο να αφέσει το πράσινο τσάι ή ένα χαμομήλι, μόνο έτσι δεν θα υπάρχει δυσάρεστο περιεχόμενο λίπους.
  • Το καστορέλαιο, όπως και άλλα έλαια, συνιστάται για χρήση σε ζεστή μορφή. Μια μικρή προθέρμανση σε ένα λουτρό νερού βοηθά στην καλύτερη αφομοίωση των ενεργών συστατικών.
  • Είναι απαραίτητο να παρατηρήσετε ένα μέτρο κατά την εκτέλεση διαδικασιών με καστορέλαιο, 1-2 φόρες την εβδομάδα, καθώς μπορεί να συμβάλει στην απόφραξη των πόρων. Μετά από 10 ημέρες χρήσης ελαίου, πρέπει να κάνετε ένα ήπιο πίλινγκ του προσώπου.
  • Πριν από την πρώτη εφαρμογή του καστορέλαιο στο πρόσωπο , πρέπει να διεξαχθεί μια δοκιμή για να αποκλειστεί η αλλεργική αντίδραση. Γι 'αυτό, μια σταγόνα από καθαρό καστορέλαιο εφαρμόζεται στο εσωτερικό μέρος του πτυσσόμενου καρπού ή αγκώνα και περιμένει για κάποιο χρονικό διάστημα.
   Μασάζ  προσώπου με καστορέλαιο

Το μόνο που χρειάζεται για να ζεσταθεί ένα κουταλάκι του γλυκού καθαρό φλόγα αερίου ή, σε ακραίες περιπτώσεις, αφήνοντάς το σε ένα ποτήρι με  βραστό νερό. Μετά το  κουτάλι βουτάμε  στο καστορέλαιο και να αρχίσει απαλό δέρμα της,
καθιστώντας την κίνηση αυστηρά στις γραμμές μασάζ.

Γιατί  χρειάζεστε για να ζεσταθεί το  κουτάλι; Το γεγονός ότι το  ζεστό λάδι είναι καλύτερο για το δέρμα. Μπορεί να θερμαίνεται άμεσα και αυτόν, αλλά θα πρέπει να γίνει σε ένα λουτρό ύδατος, το οποίο δεν είναι πολύ βολικό. Με ένα κουτάλι - λιγότερη ταλαιπωρία. Μία παρόμοια διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί αμέσως πριν από τη διόρθωση των φρυδιών για να βγάλετε τα φρύδια  χωρίς πόνο: θερμαίνοντας οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και προσθήκη λαδιού μετριάζει το δέρμα, και αυτά τα δύο γεγονότα να βοηθήσει στη μείωση του πόνου σε σχεδόν κανένας.

***δείτε περισσότερα εδώ http://handmademilalyusja.blogspot.com/2016/03/blog-post_4.html

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου