RSS

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Μάσκες με καστορέλαιο




1 . Μάσκα για ρυτίδες στο πρόσωπο .
 Κουταλιά της σούπας καστορέλαιο πρέπει να αναμιγνύεται με το 1 κ.γ. ελαιόλαδο και 1 κ.γ. sea ​​buckthorn oil . Πριν από την εφαρμογή στο πρόσωπο το ζεσταίνετε  σε ένα λουτρό ύδατος σε περίπου 30 βαθμούς Κελσίου . Στο πρόσωπο το λάδι εφαρμόζεται με καλλυντικό  δίσκο , και στη συνέχεια για 2-3 λεπτά κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας .  Αφήνουμε τη  μάσκα  τουλάχιστον μισή ώρα , στη συνέχεια ξεπλένουμε  με ζεστό νερό.


2 . Σπιτική μάσκα για όλους τους τύπους δέρματος .

 Αυτή η απλή μάσκα θα βοηθήσει το δέρμα σας να παραμένει πάντα φρέσκια  ​​και λαμπερή .1 κ.σ. καστορέλαιο ελαφρά χτυπήστε με ένα πιρούνι με φρέσκο ​​ κρόκου αυγού στη συνέχεια εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Μετά από 30 λεπτά το πρόσωπο  να ξεπλύνετε με ζεστό νερό .

3 . Μάσκα για ξηρή επιδερμίδα  και τη γήρανση του δέρματος .

 Βραστή πατάτα μεσαίου μεγέθους ζεστό πουρέ με ένα πιρούνι , προσθέστε μία κουταλιά της σούπας ζεστό γάλα και το καστορέλαιο . Να συμπεριληφθεί στην μάσκα και τον κρόκο από τα ωμά αυγά κότας. Η προκύπτουσα μάζα πουρέ απλώστε ένα παχύ στρώμα στο πρόσωπο και να κρατήσει για όσο διάστημα δεν είναι δροσερό . Είναι επιθυμητό να κάνει τα πάντα , έτσι ώστε η θερμή μάσκα σε επαφή με το δέρμα για 10-15 λεπτά .

4 . Τονωτική μάσκα .

 Πράσινο μήλο φλούδα , τρίβεται σε λεπτή τρίφτη και ανακατεύουμε με μια κουταλιά της σούπας καστορέλαιο . Αντί της μαζικής μήλο μπορεί να πάρει τον αριθμό της αυθεντικής πολτό σταφύλι, πορτοκάλι , μανταρίνι και ακτινίδιο - όλα αυτά τα φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνη C , η οποία επιστρέφει το δέρμα φρέσκο ​​και χαρούμενη ματιά . Τονωτική μάσκα συνιστάται να κρατήσει στο πρόσωπο για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε , ως συνήθως, με ζεστό νερό .

5 . Λευκαντική μάσκα .

 Κάνε λιγότερο ορατές φακίδες στο πρόσωπο μάσκα βοηθά κουταλάκι του γλυκού καστορέλαιο και μια κουταλιά της σούπας πολτό που παρασκευάζεται από τη φλούδα και το τριμμένο αγγούρι . Το αποτέλεσμα αυτής της θεραπεία στο σπίτι θα αυξηθεί αν η μάσκα και περιλαμβάνουν πρόσθετα στοιχεία - για παράδειγμα , ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού ή μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι . Όπως και στην προηγούμενη περίπτωση, η μάσκα έκθεσης διαρκεί για 10-15 λεπτά και τερματίστηκαν με πλύση με ζεστό νερό.


6.  Ένα μυστικό - πως εύκολα να χρησιμοποιειτε καστορέλαιο για βλεφαρίδες.



0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου