RSS

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Ροδακινελαιο -персиковое масло

Ροδακινελαιο  είναι ιδανικό κοσμητικές και θεραπευτικές. Το λάδι είναι  ένα φυσικό προϊόν, η χρήση του οποίου θα βοηθήσει να κρατήσει την υγεία και τη νεολαία για πολλά χρόνια.


Προέρχεται από το κουκούτσι ροδάκινου με απλή μηχανική συμπίεση. Στη συνέχεια, κατά κανόνα, το έτσι λαμβανόμενο προϊόν θα βελτιωθεί, και ο καταναλωτής λαμβάνει το εξευγενισμένο έλαιο.
Το ροδακινελαιο είναι πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες, και είναι  ιδανικό για χρήση για  σπιτικά καλλυντικά.
Το έλαιο που λαμβάνεται από τον πυρήνα ροδάκινου, περιέχει μεγάλες ποσότητες βιταμινών, αυτά περιλαμβάνουν:

  • Βιταμίνες Α - τη διατήρηση της ακεραιότητας των κυττάρων του δέρματος.
  • βιταμίνες του συμπλέγματος Β - καθιερωθεί αποτελεσματικά ως συστατικό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την λεύκανση του δέρματος.
  • Ομάδα Ε και C Βιταμίνες - έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες, το οποίο είναι ένα ανεκτίμητο ιδιοκτησία των θεμάτων στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
  • Βιταμίνες Ομάδα F - τη μείωση της αστάθειας και της διαπερατότητας των τριχοειδών αγγείων.
Επίσης το ροδακινελαιο περιέχει καροτενοειδή (οργανικές χρωστικές δίνουν χρώμα στα φρούτα) και τα ανόργανα στοιχεία: φώσφορο, κάλιο, σίδηρο και ασβέστιο. Όλες αυτές ιδιότητες του ροδακινελαιου  υποδεικνύει τη δυνατότητα να ανανεωθεί και να ενισχύσει το δέρμα.
 Πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Η σύνθεση λιπαρών οξέων περιέχει: ελαϊκό οξύ (55 έως 67%),  λινελαϊκό οξύ (15 έως 35% εύρους), παλμιτικό οξύ (5 έως 8%),  παλμιτελαϊκό οξύ (περίπου 1%),  στεατικό οξύ (3%) και μερικά άλλα λιπαρά οξέα.
Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για το ανθρώπινο σώμα. Δεδομένου ότι το σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει, πρέπει να αναπληρωθούν σε βάρος των εξωτερικών εσόδων. Φυσικές πηγές περιλαμβάνουν ορισμένους τύπους ελαίων, καρύδια .
Τα λιπαρά οξέα μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική θρέψη των ιστών, μείωση της φλεγμονής στο σώμα, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, εμποδίζουν την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης.
Όλες αυτές οι ιδιότητες, το εν λόγω προϊόν, μιλούν για την αναγκαιότητα της χρήσης του στην καθημερινή ζωή, τόσο για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. 
Πλεονεκτήματα της χρήσης :
  •  *ροδακινελαιο  είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για εκείνους που είναι αλλεργικοί σε «καρυδιού» έλαια (π.χ. αμυγδαλέλαιο ή φυστικοβούτυρο).
  •  *λάδι ροδάκινο είναι ιδιαίτερα συνιστάται για τις ώριμες, ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα - βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και την απομάκρυνση της φλεγμονής.
  •  * μπορεί  να χρησιμοποιειθει  σε καθαρή μορφή ή σε συνδυασμό με άλλα φυτικά έλαια, όπως επίσης και το βασικό έλαιο για τη διάλυση των φυσικά αιθέρια έλαια, καλλυντικά και κάποια φάρμακα.
  •  *το λάδι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και τα λιπαρά.
  • Προφυλάξεις :
  • - δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα άτομα με ατομική δυσανεξία σε αυτό.
  • - πριν από τη χρήση,  να είστε σίγουροι,  δοκιμάστε (σε ​​μια μικρή περιοχή του δέρματος) σε ευαισθησία. Απλά βάλτε μια μικρή ποσότητα λαδιού στο δέρμα.
  • - λάδι ροδάκινο για νεογέννητα χρησιμοποιηθούν μόνο με τη συμβουλή του γιατρού, αφού εξέτασε λεπτομερώς τις οδηγίες χρήσης.
  • Κατά το μαγείρεμα, η χρήση αυτού του προϊόντος, εξασφαλίζοντας ότι όταν δεν παράγει χημικές σταθεροποιητές και διαλύτες. Δεν  χρησιμοποιείται για το τηγάνισμα και μην το εκθέτεται σε θερμότητα.
 * για μαλλιά και τις βλεφαρίδες , αυτό είναι ένα από τα λίγα λάδια  που προσθέτουν πολυτέλεια για τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες για ένα εξαιρετικό  για την ενίσχυση και την ανάπτυξη.
 * για πρόσωπο έχει ενυδατική, αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική, αναζωογονητική και τονωτική δράση, προωθεί την αναζωογόνηση του δέρματος και λεύκανση.
  *   στη μύτη - μια αποτελεσματική θεραπεία για το κρυολόγημα.
  *  καλλυντικές κρέμες, αλοιφές, σαμπουάν και έλαια μωρό.

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου