RSS

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κόκκινο κρασί για την ομορφιά και την υγειά.



Πώς να χρησιμοποιήσετε κόκκινο κρασί για την ομορφιά  και υγεια; Ο καθένας έχει γνωρίσει εδώ και καιρό τα πλεονεκτήματα του φυσικού κρασιού. Ο χυμός σταφυλιών κατά τη διάρκεια της ζύμωσης διατηρεί βιταμίνες, ανόργανα άλατα, τα οποία ως αποτέλεσμα έχουν πολύ καλή ικανότητα διείσδυσης στο δέρμα. Και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε κόκκινο κρασί στις συνταγές μάσκες προσώπου και τρίχας εδω.
Οι βιταμίνες του κρασιού είναι πιο εύπεπτες, καλώς ανεκτές από το δέρμα, προστατεύονται από τις επιδράσεις των ελεύθερων ριζών. Το κρασί περιέχει ένα υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών. Φυσικά, η χρήση του κρασιού στην κοσμετολογία μπορεί να είναι υψηλής ποιότητας, χωρίς βαφές και γεύση. Η κρασοθεραπεία χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στην κοσμετολογία. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι έκαναν λουτρά, στα οποία πρόσθεσαν ένα νέο κόκκινο κρασί για να έχουν ένα ομαλό, όμορφο δέρμα.Η αρχαίες ελληνικές γυναίκες γνώριζαν επίσης το μυστικό της αναζωογονητικής δράσης του κόκκινου κρασιού. Έκαναν ανάμιξη με εκχυλίσματα βοτάνων και το έτριβαν στο δέρμα του προσώπου και του σώματος, επιτυγχάνοντας έτσι μια ιδανική σιλουέτα και μια όμορφη χροιά.


Θεραπεία με το  κρασί - μια αποτελεσματική προστασία και αναπλήρωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης . Επιβραδύνει την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας, ευθραυστότητα των τριχοειδών. Οι γυναίκες που έχουν δοκιμάσει θεραπεία κρασιού για να αναζωογονήσουν το πρόσωπο και να ενισχύσουν το δέρμα του λαιμού και του στήθους, μιλούν για ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

Το κρασί για τα μαλλιά χρησιμοποιείται ως βάλσαμο, θρεπτικό τονωτικό και ένα μέσο για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Βασικά, το κόκκινο κρασί χρησιμοποιείται για τα μαλλιά, επειδή έχει μια πλουσιότερη χημική σύνθεση. Λευκό κρασί για τα μαλλιά μπορεί να παρουσιαστεί σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται τα αποτελέσματα των οξέων. Για παράδειγμα, βοηθά στην καταπολέμηση της αυξημένης περιεκτικότητας σε λιπαρά του τριχωτού της κεφαλής.Στην κοσμετολογία, για να ασχοληθεί με το άγχος, η παχυσαρκία, απώλεια μαλλιών και μαρασμό του δέρματος, ένα μπάνιο με κόκκινο κρασί, με το έλαιο των  σπόρων σταφυλιού, μπάνιο σε ένα βαρέλι κρασί, τυλίγματα με το κρασί...

Δηλαδή, η θεραπεία κρασιού στην κοσμετολογία είναι σαν  θαλασσοθεραπείας  ή θεραπεία spa (επεξεργασία με μεταλλικό νερό), αλλά βασίζεται στη χρήση των προϊόντων που προέρχονται από το αμπέλι.Στη Ρωσία, η θεραπεία των μαλλιών και του δέρματος με κρασί ασκείται από κάποια σανατόρια στην επικράτεια του Κρασνοντάρ. Άλλο πολύ διάσημο "κρασί" θέρετρο  είναι οι "Πηγές του Codali" στη Γαλλία, κοντά στην πόλη του Μπορντό.

Η χημική σύνθεση του  ξηρό κόκκινο κρασί εδώ


Η θεραπευτική δύναμη του κόκκινου ξηρού κρασιού 

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του κόκκινου ξηρού κρασιού ήταν γνωστές ακόμα και στην αρχαιότητα.Ο Ιπποκράτης χρησιμοποίησε αυτό το ποτό ως αντισηπτικό, καταπραϋντικό και διουρητικό. 

 Στη συνέχεια, Ισπανοί επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το κόκκινο ξηρό κρασί έχει κάποιες χρήσιμες ιδιότητες, πέραν από ορισμένα ξινά γαλακτοκομικά προϊόντα, όπως το κεφίρ και το γιαούρτι, για παράδειγμα. Εάν το χρησιμοποιείτε καθημερινά σε μικρές ποσότητες, το έντερο θα λειτουργήσει σαν ρολόι.  

 Οι ερευνητές της Αγγλίας έχουν βεβαιωθεί ότι η καθημερινή κατανάλωση έως και τριών ποτηριών κόκκινου ξηρού κρασιού αυξάνει το επίπεδο των αντιοξειδωτικών στο αίμα και εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης. Αυτό το ποτό ξεπλένει κυριολεκτικά τα αιμοφόρα αγγεία και αφαιρεί τη χοληστερόλη από το σώμα. 

  Και οι Δανοί επιστήμονες ονομάζουν ομόφωνα το κόκκινο κρασί το πιο υγιεινό ποτό που παρατείνει τη ζωή. 

Σήμερα, οι θεραπευτικές ιδιότητες του κόκκινου ξηρού οίνου επιβεβαιώνονται από διάφορους ειδικούς.

Βελτιώνει την έκκριση των γαστρικών υγρών, 

- ενεργοποιούν το μεταβολισμό, 

- αποτοξίνωση,

- καταπολεμά αναιμία

- καταπολέμηση της παχυσαρκίας, 

- διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία,

- πρόληψη σχηματισμού θρόμβου,

 -σκοτώνει τα μικρόβια, και ακόμη και τα καρκινικά κύτταρα.

Κόκκινο ξηρό κρασί χρησιμοποιείται ευρέως για την προετοιμασία των διαφόρων φαρμάκων, καθώς και ένα φυσικό υπνωτικό. Η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού θρεπτικών συστατικών καθιστά το κρασί  σαν ένα ισχυρό βιοενεργητικό ποτό - τονώνει, έχει γενική ενίσχυση, βελτιώνει την ποιότητα ζωής ενός ατόμου. 

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου