RSS

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Αναζωογονητικό τζελ για μάτια με καλαγχοη.


Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο και όταν εφαρμόζεται μάσκες δεν επηρεάζεται συνήθως. Αλλά αυτό δεν ισχύει για τα προϊόντα με βάση την Kalanchoe. Το φυτό λειτουργεί απαλά και δεν προκαλεί ερεθισμό. 


 Οι δραστικές ουσίες του Kalanchoe συμβάλλουν στην εκροή λεμφαδένων, εξαλείφουν τα οίδημα και τους μαύρους κύκλους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος.

 Τα συστατικά που θα χρειαστείτε:



  • 1,5 κ. γλ. θρυμματισμένα φύλλα καλαγχόης 
  • 200-250 γρ. φρέσκο ​​αγγούρι 
  • 1/4 κ. γλ. άγαρ-άγαρ  η
  • 1/2 κ. γλ. ζελατίνη 

Πιέστε το χυμό από την Kalanchoe και συνδέστε το με το χυμό αγγουριού. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά, ανακατεύετε το μείγμα και το θερμαίνετε ήπια (σχεδόν μέχρι το σημείο βρασμού). Αφήστε το μείγμα  να κρυώσει. Το τζελ  είναι έτοιμο! Μπορεί να το φυλάσσεται στο ψυγείο για 7 ημέρες.
Αν το τζελ έχει προετοιμαστεί σωστά, τότε δεν είναι απαραίτητο να το ξεπλύνετε. Απλά εφαρμόστε το προϊόν κάτω από τα μάτια και αφήστε το να στεγνώσει. Μπορείτε επίσης να το απλώσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο, αλλά το κάνετε καλύτερα το βράδυ.

Αν δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε τζελ, η απαλλαγή από τα σημάδια κόπωσης μπορεί να γίνει με πιο εύκολο τρόπο. Αρκεί να πάρετε 2 φύλλα, να τα ξεφλουδίζετε  και να τα εφαρμόζετε κάτω από τα μάτια.
  Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε γάζα η βαμβάκι εμποτισμένη σε χυμό.

Το Kalanchoe είναι ένα υπέροχο φυτό που ευχαριστεί το μάτι και έχει μεγάλα οφέλη. Οι μάσκες που βασίζονται σε αυτό θα δώσουν την υγεία στο δέρμα σας και την άψογη εμφάνιση!

Να είστε πάντα όμορφη!!!

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου