RSS

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


Μεχρι  το νέο έτος εμεινε λιγεσ μερεσ. Ήρθε η ώρα για να βεβαιωθείτε ότι η επόμενη χρονιά να είναι επιτυχής και επωφελής. Όπως γνωρίζετε,  το συμβολο του  2014- ξυλινο μπλε αλογο.



 Το 2014 στοιχεία - ξύλο , μασκότ μπορεί να είναι κλαδιά των δέντρων και ψηλά φυτά σε γλάστρες με χοντρά κοτσάνια . Για το επόμενο έτος να μην έχετε κανένα πρόβλημα με τα χρήματα , μπορείτε να βαλετε στο σπιτι ένα δέντρο χρήματα - Crassula . Το 2014 , αυτό το φυτό  θα είναι πιο ευπρόσδεκτη . Επιπτώσεις του θα αυξηθεί , πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα εμπλουτισμού θα αυξηθεί σημαντικά. Για την οικοδέσποινα του έτους ήταν ευνοϊκή για σας, θα πρέπει να αποκτήσει μια συμβολική φυλαχτά για το σπίτι.

Χρώμα αυτό το έτος - μπλε , έτσι ώστε το σπίτι πρέπει να είναι παρόντες στοιχεία του μπλε . Μπλε στο εσωτερικό προσελκύουν όχι μόνο καλή τύχη για το επόμενο έτος , αλλά θα επηρεάσει θετικά τη συνολική ατμόσφαιρα του σπιτιού . Όπως γνωρίζετε , το μπλε χρώμα συμβολίζει τη σοφία , τη διαίσθηση , την πρακτικότητα και την ευφυΐα .

Ξύλινο πέταλο φέρνει καλή τύχη και ευτυχία  στο 2014 . Αν κολλήσει αυτό γοητεία πάνω από την μπροστινή πόρτα , όλο το χρόνο, θα πάρει γύρω από τη δυστυχία και την ασθένεια . Αλλά η τύχη , καλή διάθεση , την υγεία και τα χρήματα γίνονται τακτικούς επισκέπτες . Με  μικρα πέταλα μπορείτε  να διακοσμήσει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο . Αυτά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια , όχι μόνο για να προσελκύσει την εύνοια των αλόγων , αλλά θα είναι επίσης μια μεγάλη διακόσμηση των Χριστουγέννων .

Φέρνει καλή τύχη στο σπίτι και τα  καμπανακια . Όπως γνωρίζετε , οι πρόγονοί μας πάντα κρεμασμένα επάνω σε άλογα γιακά καμπάνα . Όταν το άλογο περπατουσε -χτυπουσαν τα καμπανακια και  διοχνανε  μακριά τα κακά πνεύματα . Αν διακοσμήσετε το σπίτι σας πολλές μικρές καμπάνες , είναι γεμάτο με χαρά και καλή ατμόσφαιρα .

 Δερμάτινα αξεσουάρ είναι μια μεγάλη μασκότ για όσους θέλουν να κάνουν τα επόμενο έτος ύψη την καριέρα . Στοιχεία Δερμάτινα , ζώνες , έπιπλα και άλλα  θα σασ φερουν  στο 2014 τύχη στην εργασία.

Και , φυσικά , το πιο σημαντικό φυλαχτό το επόμενο έτος θα είναι ένα άλογο ειδώλια . Τοποθετήστε τα σε κοινή θέα , θα φέρει σίγουρα την αφθονία, την τύχη και αγάπη στο σπίτι σας !

Σύμφωνα με το ημερολόγιο Ανατολής , οι επικείμενες 2014  θα ειναι το καλύτερο ετοσ  για όσους αναζητούν την προσωπική ολοκλήρωση και την επίτευξη των στόχων . Η τύχη θα έρθει σε όλους εκείνους που θα είναι ενεργά και δραστήρια .

Όπως γνωρίζετε , τα άλογα αγαπούν την ευρυχωρία και την ελευθερία , ώστε να μην φορτώνω το σπίτι σας με περιττά πράγματα . Πετάξτε ό, τι δεν χρειάζεται και τι δεν χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα . Απαλλαγείτε ντουλάπα σας από τα παλιά πράγματα , αφαιρέστε τα σπασμένα συσκευές . Κάντε το σπίτι πιο ευρύχωρο και φρέσκο, τότε το σύμβολο του έτους θα δείξει ιδιαίτερη χάρη σας.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους , το  2014 θα  έρθει μια εποχή που μπορειτε  να βρειτε  το ταίρι σας . Για να προσελκύσει την αγάπη χρειάζονται βοήθεια ειδικά φυλαχτά . Καλή τύχη στην προσωπική σας ζωή θα φέρουν φυλαχτα  σε σχήμα λουλουδιών . Μπορεί να είναι ως ανθοδέσμες , καθώς και διάφορα πραγματα, διακοσμημένο με λουλουδια , μαγειρικά σκεύη . Προσθεστε στο  σπίτι σασ  πιο φωτεινά χρώματα  , τότε η αγάπη δεν  θα αφησει  να περιμένετε πολυ καιρο!

Άλογα που έρχονται το 2014 θα είναι για πολλούς μια εποχή της αλλαγής προς το καλύτερο . Για τους επόμενους 12 μήνες για να είναι ευτυχισμένη και επιτυχημένη , να αρχίσουν να προετοιμάζονται για τη συνάντησή του το συντομότερο δυνατόν ! Στο νέο έτος κάθε επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί , και αν το σπίτι σας θα είναι διακοσμημένο μασκότ χαρακτήρα το 2014 , θα αυξήσει την πιθανότητα αυτό πολλές φορές !

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου