RSS

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

έλαιο από σπόρους ροδιού.

Ρόδι σπορέλαιο - μια πηγή σπάνιον οξέος ενάντια στη γήρανση του δέρματος!

Ρόδολαιο  αποκαθιστά την ορμονική ισορροπία στο σώμα μιας γυναίκας και σταματά την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Εξαιρετικά χρήσιμο το έλαιο για τις γυναίκες! Βοηθά να παρατείνει την υγεία, τη νεολαία, την ομορφιά, και σεξουαλικά ενεργές γυναίκες. Ξεκινά το μηχανισμό αυτοκαταστροφής των καρκινικών κυττάρων, χρησιμοποιείται για την πρόληψη της μαστίτιδας, πολλαπλασιασμού των όγκων και όγκων του μαστού. Περιέχει φυσικά οιστρογόνα φυτών που υποστηρίζουν την ορμονική ισορροπία, βοηθά στην αποκατάσταση της μια γυναίκα μετά τον τοκετό και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.



Διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος να παράγουν φυσικό κολλαγόνο! Προστατεύει το δέρμα από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, το άγχος και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Αυτό είναι ένας εξαιρετικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αποκατασταθεί το κουρασμένο δέρμα και την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος. Αποτρέπει την εμφάνιση των ρυτίδων και λειαίνει τα υπάρχοντα, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει και ξαναβρίσκει το χρώμα του.
Μη ραφιναρισμένο, το φως, διαφανές, υγρό, κίτρινο. Έχει ένα έντονο φρουτώδες άρωμα και χαρακτηριστική ξινή γεύση. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Το έλαιο είναι πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικά, σίδηρο, βιταμίνες, μέταλλα, αντι-φλεγμονώδεις ουσίες και μοναδικά πολυφαινολικές ενώσεις, οι οποίες είναι χαρακτηριστικές μόνο του ελαίου σπόρων ροδιού.
Πού να αγοράσουν φυσικό έλαιο σπόρων ροδιού; Μόνο στην περίπτωση που λαμβάνεται από την πρώτη πίεση εν ψυχρώ από τους σπόρους του ροδιού τύπου Punica Granatum και έχει ένα περιεχόμενο οξύ ροδιού   80-85%!

Πώς λειτουργεί το λάδι ρόδι;

   Ροδολαιο και το δέρμα σας. 
 Λάδι ροδιού θα γίνει αξιόπιστος σύμμαχός σας στον αγώνα ενάντια σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές στο δέρμα. Εμποδίζει το σχηματισμό ρυτίδων, διεγείρουν τους μηχανισμούς αναζωογόνηση του δέρματος, προωθεί την ανάπτυξη των κερατινοκυττάρων και σφραγίζουν την επιδερμίδα. Βοηθά το δέρμα να παράγει φυσικό κολλαγόνο, παρέχοντας έτσι προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, που βοηθά στην καταπολέμηση των αρνητικών επιπτώσεων της υπεριώδους ακτινοβολίας, το άγχος και τη ρύπανση.
 Αυτό είναι ένα εξαιρετικό και πολύ αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος.Αποτρέπει την εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει την ελαστικότητα και την σπαργή, βελτιώνει το χρώμα του δέρματος. Έχει εξαιρετική ενυδατική και θρεπτικές ιδιότητες.
  Λάδι ροδιού  και το σώμα. 
 λάδι  ενεργοποιεί την αυτοκαταστροφή των καρκινικών κυττάρων στο πρώτο και στο δεύτερο στάδιο της νόσου. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη του πολλαπλασιασμού των καρκινικών κυττάρων, προάγει την μείωση της ανάπτυξης όγκων του δέρματος και όγκων του μαστού.
 Μελέτες έχουν δείξει ότι το έλαιο από σπόρους ροδίου περιέχει ευεργετικές μορφές φυτοοιστρογόνα, όπως 17-α-οιστραδιόλη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, και ένα στοιχείο ενός ευεργετική επίδραση στο γυναικείο ορμονικό σύστημα. Με αυτό το λάδι, μπορείτε να απαλλαγείτε από πονοκεφάλους, χαμηλότερη πίεση αίματος, τη βελτίωση της κατάστασης κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά.

Πόσο χρόνο θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα;
2 εβδομάδες με καθημερινή χρήση.

Ελαιο ροδιου  και την εφαρμογή της

Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα του ελαίου ροδιού απορροφάται αρκετά γρήγορα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε μίγματα με άλλα έλαια. Συνδυάζετε καλά με τα λιπαρά έλαια: γλυκό αμύγδαλο, αβοκάντο, jojoba, φύτρο σιταριού, macadamia, σπόρων σταφυλιού, σπόρους βερίκοκου, φιστίκι, primrose, αυξήθηκε (σε ποικίλες αναλογίες ανάλογα με τους σκοπούς εφαρμογής). Ταιριάζει καλά με τα εσπεριδοειδή και  αιθέρια έλαια, αλλά η γεύση του ροδιού  παραμένει κυρίαρχη.

Για φροντίδα  του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ: 
 1 κ. γ. μετά το μπάνιο ή το ντους, τρίψτε στις παλάμες σας  λίγο λάδι και βαλτε στο δέρμα.

Το έλαιο πριν και μετά από ηλιακό έγκαυμα: 1: 3 με λάδι macadamia.

 Φροντίδα του δέρματος γύρω από τα μάτια  1: 1 με λάδι αβοκάντο.

 Να κάνετε μασάζ στο στήθος με μαστίτιδα:
  τρίψτε στις παλάμες ενός ορισμένου ποσού (1-2 κουταλάκια του γλυκού, ανάλογα με την περιοχή μασάζ ..), λάδι ροδιού αναμιγνύονται (1: 1)  ροδέλαιο. Τρίψτε στο δέρμα του μαστού σε ένα κυκλικές κινήσεις μασάζ για 2-3 λεπτά 1 φορές την ημέρα, κάθε μέρα μέχρι την εξαφάνιση των σημείων της μαστίτιδας (2-3 μήνες)

Για λιπαρό δέρμα, μετά το ξύρισμα, την αποτρίχωση: 1: 3 με λάδι καλέντουλας.

 Για εσωτερική χρήση: 
 με άδειο στομάχι ή πριν τον ύπνο 1 κουταλάκι του γλυκού  λάδι  με ένα ποτήρι ζεστό γάλα.

Αντενδείξεις:
  • Μην εφαρμόζετε το πρώτο εξάμηνο της εγκυμοσύνης (αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων και να αυξήσει τον τόνο της μήτρας).

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου