RSS

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Σιτέλαιο

 


 Ελαιο φύτρου σιταριού (ή σιτέλαιο) - είναι μια πραγματική φυσική αποθήκη βιταμινών και άλλα δραστικά συστατικά, η οποία είχε αρχικά ενσωματωθεί στο σιτηρών για την επανέναρξη μιας νέας ζωής.Χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη βιομηχανία τροφίμων ως διάφορα πρόσθετα, όπως επίσης και σε ορισμένες περιοχές της ιατρικής. Και  φυσικά, πολύ δημοφιλής χρήση του ελαίου φύτρο σιταριού στην κοσμετολογία . Και το γεγονός αυτό, αλλά μάλλον πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λάδι για τη φροντίδα του δέρματος, και θα συζητηθεί σε αυτό το άρθρο.
  Το σιτελαιο  είναι μια από τις πλουσιότερες ελαίων για την περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, η οποία είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και την επέκταση του νεανικο μας δερμα. Επίσης, περιλαμβάνει και άλλες βασικές  βιταμίνες (Α, Β, D, PP ), πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, λεκιθίνη, και πολλά άλλα στοιχεία που με το ένα ή τον άλλο τρόπο φροντίζουν  το δέρμα μας.

 Επίδραση σιτελαιου  στο δέρμα:



  * η χρήση του ελαιου διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων του προσώπου, και βοηθά να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση και την κατάσταση, καθώς και ξηρή και πιο λιπαρό δέρμα

  * είναι  μαλακτική, ενυδατική και θρεπτική δράση, γεγονός που καθιστά απαραίτητη  στη φροντίδα για το ξηρό δέρμα.
  *η  χρήση του σιτελαιου είναι αποτελεσματικι  και στη φροντίδα στην επιδερμίδα που έχασε  τη φρεσκάδα και την ελαστικότητά της. Προωθεί την αναζωογόνηση του δέρματος, συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου, εξομαλύνει τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου, και, σε γενικές γραμμές, αλλά  και ενισχύει  τον τόνο του δέρματος.
  * επίσης το σιτελαιο  υπέροχα καθαρίζει το δέρμα και τους πόρους των διαφόρων ρύπων, βοηθά στην εξάλειψη των τοξινών και άλλων βλαβερών ουσιών , και έτσι επίσης έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία, και τη φροντίδα του λιπαρού και το μολυσμένο δέρμα του προσώπου, καθώς και για το πρόβλημα του δέρματος, στις οποίες υπάρχουν ακμή , βλάβες φλυκταινώδη και άλλες φλεγμονές
  * σχετικά με παραστάσεις επίδραση στα εγκαύματα και άλλα τραύματα του δέρματος (μώλωπες, περικοπές επούλωσης, πληγές), και επίσης βοηθά με τέτοιες δερματικές παθήσεις όπως  εκζέματος και νευροδερματίτιδα
  * τονώνει, αναζωογονεί και λειαίνει κάθε δέρμα, βελτιώνει το χρώμα
  * μεταξύ άλλων, έλαιο  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια , καθώς και στην φροντίδα των χειλιών , για να μαλακώσει ξηρά,  σκασμένα χείλη, ή για τη θεραπεία της Zayed στις γωνίες του στόματος.

   Η χρήση σιτελαιου στα  καλλυντικά 

  Έλαιο φύτρου σιταριού είναι αρκετά πυκνή στη δομή του, η χρήση του σε καθαρή μορφή της, μπορεί να είναι εξαιρετικά βαρύ  για το δέρμα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να το αναμίξετε με άλλα  φυτικά έλαια. 

 Για παράδειγμα, για ξηρή επιδερμίδα  και τη γήρανση σιτελαιο αναμιγνύεται καλά με αμυγδαλέλαιο, ροδακινελαιο ή έλαιο βερίκοκου, σε αναλογία 1: 3 ή 1: 4 ( δηλαδή σιτέλαιο 1 μέρος - 3 ή 4 μέρη άλλα φυτικά έλαια).
  Και τη φροντίδα λιπαρής επιδερμίδας  και το πρόβλημα του δέρματος -με λάδι  από σπόρους σταφυλιών. 
  Το  μείγμα των ελαίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  κρέμα νύχτας, και επίσης σαν μια  μάσκα, απλά  κρατώντας το στο πρόσωπο για 20-30 λεπτά. 
 Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιητε το σιτελαιο σε καθαρή μορφή , αλλά μόνο σε μικρές περιοχές του δέρματος. Ετσι  μια μικρή ποσότητα μπορείτε  να βάλετε
  * στης περιοχές του δέρματος , όπου υπάρχει ξεφλούδισμα, σκληρές  περιοχές ή να εφαρμόσετε  το λαδι στις πιο προβληματικές περιοχές του δέρματος (φλεγμονή, ερεθισμό, φαγούρα, σπυράκια, φλύκταινες, εγκαύματα, πληγές, κλπ.) 
  * μπορεί να εφαρμοστεί σε υπάρχουσες ρυτιδες  , όπως το μέτωπο, στην περιοχή του φρυδιού, στις ρινοχειλικές πτυχώσεις, ή στις ρυτίδες - πόδι της χήνας. 
   Και να θυμάστε  ότι - κάτω από τα μάτια αδιάλυτο σιτελαιο είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε. Το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πολύ λεπτότερο από το κυρίως δέρμα. Ως εκ τούτου, για το σκοπό αυτό είναι επίσης κάλο να διαλυθεί σε αναλογία 1: 3 με κάποιο άλλο ελαφρύτερο λάδι συνοχή. Στο αραιού ελαιώδες μίγμα μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά, αντί για καλλυντικές κρέμες και τζελ για τα βλέφαρα. Ειδικά συνιστάται στο ακρώμιο, και ήδη μαραμένο και  ζαρωμένο δέρμα γύρω από τα μάτια.
  *μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σιτέλαιο σε καθαρή μορφή της, είναι στη φροντίδα των χειλιών. Το εφαρμόζετε στα ξηρά η σκασμένα χείλη. 

0 коммент.:

Δημοσίευση σχολίου